Qshops
0

Helaas kunt u momenteel bij ons niet bestellen en zijn we tijdelijk gesloten, bestellingen die gedaan zijn worden nog wel verwerkt!Helaas kunt u momenteel bij ons niet bestellen en zijn we tijdelijk gesloten, bestellingen die gedaan zijn worden nog wel verwerkt!

Review Logo9.2 @ Kiyoh
0
Voor 23.59 besteld = vandaag verzonden!
Gratis verzending vanaf €75,- euro
Niet goed geld terug garantie! en 14 dagen bedenktijd!

Helaas kunt u momenteel bij ons niet bestellen en zijn we tijdelijk gesloten, bestellingen die gedaan zijn worden nog wel verwerkt!Helaas kunt u momenteel bij ons niet bestellen en zijn we tijdelijk gesloten, bestellingen die gedaan zijn worden nog wel verwerkt!

Superkoning voor webwinkels

De weg van een retour naar 2e kans

  • Elke webwinkel heeft te maken met retour gestuurde producten. Maar dan? 

    Kan alles weer als nieuw op de plank? Of heeft u ook artikelen die nog wel waarde hebben maar afwijken van de perfecte nieuwstaat?
    Superkoning.nl zorgt voor een maximale waarde voor deze unieke artikelen en verlaging van de bijbehorende kosten en tijd. Lees op deze pagina hoe we u kunnen helpen.

Wat doen we

 Maximaal haalbare opbrengst voor retouren realiseren middels innovatieve software

Complete logistieke en commerciële verzorging (inname, grading, opslag, fulfilment, klantenservice) indien gewenst

Unieke Cloud software "Return Asset Valuator" voor retourverwerking met eigen ontwikkelde Grading applicatie om zelf retouren te verwerken en 2e kans te geven in kanaal naar keuze

 Snelle verkoop van deze unieke artikelen met eigen status weergave en prijs

 

Onze werkwijze
Superkoning.nl afdeling retour is puur gericht op het snel en efficiënt verwerken van retouren. Door deze focus zijn we in staat om losse retouren uniek aan te bieden of voorraden te bundelen waar nodig en zo snel te verwerken, en bovenal de maximaal haalbare waarde voor deze artikelen terug te geven door onze unieke en complete software, de Return Asset Valuator en ons verkoopplatform Superkoning.nl.


Wat levert het op

Resultaat voor webwinkel

Superkoning.nl werkt volgens een commissie model van de behaalde opbrengsten. Dat betekent dat we voor de best mogelijke waarde gaan op basis van de product status. Geen snelle "dumping" of afkoop voor een paar cent per kilo. U ontvangt een overzicht van de behaalde opbrengsten en wordt elke maand op uw rekening gestort. En dat zonder enige benodigde handeling aan uw kant.


Missie van Superkoning.nl

√ Webwinkels helpen met hogere opbrengst voor retouren en verlagen totale kosten

√ Verspilling voorkomen door onnodige vernietiging of afkoop

√ Focus op dagelijkse webwinkel activiteiten mogelijk maken

 

 

 Enkele partners

Samen met onder meer grote webwinkels bieden wij zoveel mogelijk nieuwe, retour en restvoorraad artikelen een 2e kans, waarbij de complete logistieke & commerciele uitvoering door Superkoning.nl wordt verricht.

Meer weten

Wilt u ook lagere retourkosten, hogere opbrengsten met een complete logistieke ontzorging voor uw "niet meer te verkopen" retouren? Of makkelijk gebruik maken van onze Retour-en Grading software voor uw eigen "2e kans" outlet?

We zorgen voor een makkelijke en snelle start van onze service.

Maak gebruik van onze pilot zonder aansluitkosten!

Neem contact op voor een kennismaking.

E-mail:  [email protected]

Log in of maak een account aan

Al je orders en retouren op één plek Het bestelproces gaat nog sneller Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

Klantenservice

Bereikbaar alleen via Whatsapp! Heeft u vragen over uw bestelling? stuurt u aub dan in dit geval een Whatsapp bericht naar onderstaande tel nr uitsluitend via Whatsapp! 0623845362 Vermeld uw naam en order nr deze begint altijd met ORD

0623845362

Social media

Kanalen

9.2 Review LogoWij scoren een 9.2 op Kiyoh

Superkoning V.O.F.

Anton Philipsweg 3A
2171 KX
Sassenheim Bekijk op Google Maps

82958955

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking